OM LILLEENG HUDKLINIKK

 På Lilleeng Hudklinikk hjelper vi deg med å føle deg ung, energetisk og naturlig vakker. Vi spesialiserer oss på medisinsk og avslappende hudpleie for at du skal ha de beste resultatene og opplevelsene. Hos oss kan du få flere hudbehandlinger som Hollywoodkjendiser tar før store events som Oscars og Golden Globe. Vi setter selvfølgelig  sikkerheten først og holder oss oppdaterte på de seneste teknikkene og behandlingene. Du er varmt velkommen til å booke en behandling hos oss.

OM OSS SOM BEHANDLER DEG 

4D7A3714.jpeg

Emilie Herheim er eier av Lilleeng Hudklinikk og utdannet Spa og Hudpleier, sertifisert i Hydrafacial, LED Lysterapi, Mikrostrøm og Dermalogica. Hun har tidligere startet klinikk i Sverige og satser nå for fullt i Moss. Hun brenner for å hjelpe deg med din hud og samtidig gi deg en stund der du kan kjenne deg helt avslappet fra topp til tå.  

4D7A3725.jpeg

Frida Marie Solberg Lied er en lærling som spesialiserer seg på grønn hudpleie. Hun elsker rene og økologiske produkter og gir en god spa opplevelse med avslappende massasje teknikker. Du får 20% rabatt på alle behandlinger med Frida så lenge hun er under utdanning (gjelder til desember)

Du kommer alltid til å få din ansiktsbehandling skreddersydd etter din hudtype og hudtilstand + en komplett rådgivning for din ultimate hudpleie rutine hjemme.

Våre merker

iS-CLINICAL-logo_horizontal_blue.png
LightStim-Professional_Logo_High-Res.jpg
nuface-logo.jpg
2017-dermalogica-logo-PMS431C[1].png
åPENT

Man - Fre: 12:00 - 18:00 ​​Lørdag: 12:00 - 16:00

Adresse

Lilleeng Helsepark

Lilleengveien 8, 1523 Moss