top of page

- EmSlim NEO -

Få 18% økt Muskelmasse og 20% Fett reduksjon

Vi presenterer den revolusjonerende og seneste tekonologien for muskel bygging og kropps konturering, EmSlim NEO®. Behandlingen tilsvarer omtrent 20 000 sit-ups eller knebøy, eller 80 000 over en kur. De intense muskelsammentrekningene fører til bygging av ny muskelmasse (økt tonus og muskeldefinisjon), samt forbedret fettmetabolisme gjennom lipolyse, ødeleggelse av fettceller. Den smelter fett samtidig som den bygger muskelmasse. Ingen annen teknologi bygger muskelmasse samtidig som den ødelegger fettcellene.

Resultatene støttes av kliniske studier, som viser fett reduksjon samt definerte og skulpterte muskler etter en kur på 6 behandlinger. Vi anbefaler å ta behandling 2 ganger i uken med noen dagers mellomrom i totalt 3 uker. 

Det er smertefritt, ikke-kirurgisk og uten nedetid. Det kan føles ut som intense sammentrekninger i muskelen. Vi justerer selvfølgelig intensiteten etter hva du er komfortabel med. Du kan gå rett tilbake på jobb eller fortsette dagen som vanlig. Noen kan føle seg støle dagen etterpå. Det tar kun seks 30-minutters behandlinger over en tre-ukers periode. Test EmSlim gratis.

- Behandlinger -

  • Mest populær

    EmSlim 6x Pakke

    5 990kr
     
    Du sparer 1790kr ved å kjøpe denne pakken!
    Gyldig i ett år
  • EmSlim 12x pakke

    9 990kr
     
    Du sparer 5490kr ved å kjøpe denne pakken!
    Gyldig i ett år
  • EmSlim etter kur - Opprettholding

    500kr
    Hver 2. uke
    Hvis du vil opprettholde resultatene fra EmSlim kur anbefaler vi 1 behandling hver andre uke.
     

- Pakkepriser -

- Mer om behandlingen -

Voksne i god form som ønsker mer definisjon av magemuskler, legger, rompen, armer eller lår, er ideelle kandidater for EmSlim Neo. Den er godt egnet for de som trener, men som ønsker mer definerte muskler og skulptert kropp. 

Det er også et utmerket alternativ for de som ønsker å konturere bort overflødig fett uten en kirurgisk prosedyre. I tillegg er EmSlim Neo en effektiv løsning for kvinner som har opplevd delte magemuskler som følge av graviditet.

EmSlim Neo® trekker sammen muskler utover det som er mulig gjennom fysisk trening, noe som gir bedre muskeltone og forbedret fettmetabolisme. Den smelter også overflødig fettvev gjennom bruken av RF (radiofrekvens) energi. Teknologien bruker ikke-invasiv HIEMT-energi som skaper muskelsammentrekninger i de målrettede musklene. HIEMT-energien produserer en rekke forskjellige mønstre av muskelsammentrekninger under behandlingen. Denne teknologien styrker magemusklene, øker muskelstørrelsen, forbedrer muskeldefinisjon og gir deg en buttlift (for EmSlim på rompen). Den reduserer også overflødig fett og forbedrer delte magemuskler etter graviditet.

Etter behandlingen skylles de døde fettcellene ut av kroppen gjennom metabolske prosesser. Resten skylles ut av kroppen. Hver pasients resultater kan variere, men optimale resultater vil være ca. 3 måneder etter siste behandling.

Kontraindikasjoner:

Gravide og ammende kvinner bør ikke gjennomgå behandling med EmSlim NEO. Kvinner som er nær menstruasjon kan oppleve at den kommer tidligere eller kramper øker/forsterkes med EmSlim NEO-behandlinger, derfor anbefaler vi ikke å gjennomgå behandling på denne tiden av måneden. Kontraindikasjoner for behandlingen inkluderer følgende: Metall- eller elektroniske implantater i behandlingsområdet, Pacemakere, Implanterte hjertestartere, Implanterte nevrostimulatorer, Medikamentpumper, Ondartet svulst, Hemoragiske tilstander, Epilepsi, Nylige kirurgiske prosedyrer

bottom of page