top of page

Oksygen behandlinger

Vår "Glass Skin" Ansiktsbehandling som metter huden med intens fukt og antioksidanter er fra Korea! Nydelig glød skapes av et koreansk serum sluset ned med rent oksygen og Anioner som er "vitaminer fra luften", lik det du får i en dyp skog. Perfekt for alle hudtyper. Behandlingen er dypt avslappende mens du inhalerer renhet som gir fantastiske fordeler for hele kroppen!

Hva er fordelene?

 

Glass Skin!

Øker produksjonen av kollagen

 

Reduserer kviser

Fukter huden intenst

 

Reduserer tegn på aldring

 

Reparerer sensitiv hud

Balanserer PH -nivåene

 

Øker immunsystemet

 

Fremmer blodsirkulasjonen

 

Reduserer skadelig melkesyre

IMG_8317.jpeg

Hvordan foregår en oksygen behandling?

Den består av to hoved deler:

1. En oksygen spray pistol blander nærende serum med konsentrert oksygen og sprayer denne formelen over ansiktet ditt. Det føles friskt og avkjølende. Dette trinnet hjelper huden med cellefornyelsen og ødelegger akne-forårsakende bakterier på huden. I tillegg tilfører de skreddersydde serumene hudfremmende formler. Denne eksplosjonen av raffinert oksygen og negative ioner i huden hjelper kroppen i celleregenerering. Regenererte hudceller forbedrer misfarging, hyperpigmentering og revitaliserer hudtone og tekstur.

 

En fuktmaske masseres så inn for å fukte huden intenst. På dette tidspunktet vil vi plassere det kuppelformede festet over ansiktet ditt. Denne boblelignende oksygenkuppelen kobles til en maskin som trekker inn uteluft og omdanner det til rent oksygen ved en høy konsentrasjon på 90%. Vitaminer i luften aktiverer cellefornyelse og styrker immunsystemet. I de neste 10-15 minuttene vil du slappe av med behandlingsmasken mens kuppelen lar den oksygenrike luften flyte rundt huden din. Pust dypt inn den rene luften slik at fordelene kan forbedre sirkulasjon og energinivåer i hele kroppen din. Resultatet er en glødende, sunn hud med redusert rødhet som lettere kan absorbere de berikende produktene som brukes under ansiktsbehandlingen din. Huden er itillegg mykere og glattere og mer rustet mot kviser etter behandlingen.

Behandlinger som kan inneholde oksygen