Mikrostrøm

nuface-logo.jpg

Etter den første behandlingen vil du få en fastere, glødende hud og en naturlig FaceLift. Huden din vil virke oppstrammet og hydrert. Kjevelinjen din vil være mer definert, kinnbenene dine mer markerte, og øynene dine vil se yngre og uthvilt ut.

Kate Winslet, Madonna og Oprah Winfrey er alle fans av mikrostrøm ansiktsbehandlinger

Om Mikrostrøm

En mikrostrøm behandling blir ofte omtalt som en naturlig Facelift. Denne trygge og smertefrie ansiktsbehandlingen hjelper til med å slette fine linjer og rynker, samtidig som det strammer opp huden din og definerer ansiktstrekkene dine. Det forbedrer muskeltonen, reduserer oppblåsthet, øker celle aktiviteten og minsker porer. Sluttresultatet er en sunnere og yngre hud, uansett alder.

 

Mikrostrøm bruker to håndholdte tenner som gir presise doser av energi til huden. Når probene metodisk beveger seg rundt rundt ansiktet ditt, kan du føle en liten kriblende følelse, men de fleste sier at det er overraskende avslappende. Selvfølgelig kan du forvente alle de andre gledene ved en klassisk ansiktsbehandling som er inkludert i mikrostrøm ansiktsbehandling, for eksempel rensing, peeling, fuktighet og ansiktsmassasje.

Muskler må trenes om de skal kunne beholde sin form over lengre tid. Vi anbefaler derfor at du booker en serie med 2 behandlinger i uken, i 3 uker etter hverandre (totalt 6 beh). Da får du en behandling helt gratis. Om du er over 50 år anbefaler vi at du boker 2 kurer da får du 2 behandlinger helt gratis. Mikrostrøm FaceLift og Mikrostrøm FaceLift + Neck er behandlingene som brukes i kur.
Du kan booke inn kuren selv eller få hjelp av oss i chatte boblen til å gjøre dette for deg.

Obs! Du kan dessverre ikke komme på denne behandlingen om du har pacemaker, hjerteproblemer, er gravid eller har migrene, kreft, epilepsi eller om du går på sterke medikamenter.

 • Naturlig FaceLift som definerer ansiktstrekk minsker rynker og løs hud

  30 min

  590 norske kroner
 • Naturlig FaceLift på ansikt og hals som minsker rynker og løs hud

  40 min

  790 norske kroner
 • Fornyer huden intenst med peel, fukt og strøm for å redusere rynker

  1 t

  1 034 norske kroner
 • Dr.Gross mest luksuriøse behandling gjør deg glødende klar for events!

  1 t 30 min

  1 795 norske kroner
Produkter for optimale resultater av dine behandlinger kan kjøpes i klinikk

Med mosjon former du kroppen, med mikrostrøm trener og gjenoppbygger du ansiktets og halsens muskler. NuFACE er et verdensledende high-tech beauty apparat som gir ansikt og hals et tydelig løft på bare 5 minutter. Dette apparatet har tatt verden med storm! Kliniske studier er gjennomgått og apparatet er godkjent av FDA, NuFACE ble lansert i 2005 i USA av gründeren Carol Cole. Med hjelp av NuFACE egenutviklede spesielle teknikk med lavfrekvent mikrostrøm, trenes ansiktet og halsens muskler noe som gir huden ny spenst, minimerer linjer og rynker, gir øyepartiet et «mini-løft» og forbedrer hele ansiktskonturen. NuFACE gir et direkte resultat, men regelmessig bruk er anbefalt for langsiktig varig resultater.

NuFACE har blitt profesjonelle hudpleiere og kjendisenes favorittprodukt nr 1. Noen av brukerne er Miranda Kerr, Jennifer Aniston, Molly Sims og den legendariske makupartisten Bobbi Brown. NuFACE finnes både for profesjonelt bruk og hjemmebruk, og selges verden over hos ledende profesjonelle hudpleieinstitutt, klinikker og spa, samt hos Selfridges, Space NK, Sephora, Neiman Marcus m.fl.

NF_Fix-DeviceSerum-OFF.jpg