top of page

Mikrostrøm

nuface-logo.jpg

Mikrostrøm er Inkludert i alle våre Anti Age behandlinger, men kan også bestilles inviduelt. Etter den første behandlingen vil du få en fastere, glødende hud og en naturlig FaceLift. Huden din vil virke oppstrammet og hydrert. Kjevelinjen din vil være mer definert, kinnbenene dine mer markerte, og øynene dine vil se yngre og uthvilt ut.

Kate Winslet, Madonna og Oprah Winfrey er alle fans av mikrostrøm ansiktsbehandlinger

Om Mikrostrøm

En mikrostrøm behandling blir ofte omtalt som en naturlig Facelift. Denne trygge og smertefrie ansiktsbehandlingen hjelper til med å slette fine linjer og rynker, samtidig som det strammer opp huden din og definerer ansiktstrekkene dine. Det forbedrer muskeltonen, reduserer oppblåsthet, øker celle aktiviteten og minsker porer. Sluttresultatet er en sunnere og yngre hud, uansett alder.

 

Mikrostrøm bruker to håndholdte tenner som gir presise doser av energi til huden. Når probene metodisk beveger seg rundt rundt ansiktet ditt, kan du føle en liten kriblende følelse, men de fleste sier at det er overraskende avslappende. Selvfølgelig kan du forvente alle de andre gledene ved en klassisk ansiktsbehandling som er inkludert i mikrostrøm ansiktsbehandling, for eksempel rensing, peeling, fuktighet og ansiktsmassasje.

Muskler må trenes om de skal kunne beholde sin form over lengre tid. Vi anbefaler derfor at du booker en serie med 2 behandlinger i uken, i 3 uker etter hverandre (totalt 6 beh). Da får du en behandling helt gratis. Om du er over 50 år anbefaler vi at du boker 2 kurer da får du 2 behandlinger helt gratis. Mikrostrøm FaceLift og Mikrostrøm FaceLift + Neck er behandlingene som brukes i kur.
Du kan booke inn kuren selv eller få hjelp av oss i chatte boblen til å gjøre dette for deg.

Obs! Du kan dessverre ikke komme på denne behandlingen om du har pacemaker, hjerteproblemer, er gravid eller har migrene, kreft, epilepsi eller om du går på sterke medikamenter.

Behandlinger med Mikrostrøm inkludert