top of page

EMS Anti Aging

EMS er Inkludert i alle våre Anti Age behandlinger, men kan også bestilles inviduelt. Etter den første behandlingen vil du få en fastere, glødende hud og en naturlig FaceLift. 

EMS er en effektiv Teknologi for å forebygge aldringstegn

For deg som ønsker å løfte kjeve, definere kinnben og jobbe aktivt for å forebygge rynker og andre aldringstegn. Vi bruker den seneste tekologien for å gi deg synlige resultater. EMS er et naturligt alternativ til å eldres på best mulig måte. Behandlingen er behagelig, men du kan kjenne musklene i ansiktet jobbe aktivt under tiden. Du får også en glødende og fuktet hud etter behandlingen da vi alltid fokuserer på hudhelse.

 Denne behandlingen inngår i Anti Age Deluxe dersom du ønsker lengre tid for flere behandlingsmåter. 

FORBEDRET MUSKELTONUS: Gjennom elektrisk muskelstimulering (EMS) hjelper lavspente elektriske strømmer med å løfte, styrke og tone musklene.

LØFT: EMS bidrar til å løfte ansiktsmusklene og forbedrer fastheten.

 

En EMS behandling blir ofte omtalt som en naturlig Facelift. Denne trygge og smertefrie ansiktsbehandlingen hjelper til med å forebygge fine linjer og rynker, samtidig som den strammer opp og definerer ansiktstrekkene dine. Når du får en EMS behandling kommer blodsirkulasjonen i ansiktet til å øke og frakte oksygen og næring til huden fra innsiden.

Behandlingen er fin som enkelt behandling, men for resultater som varer lenger anbefaler vi en kur på 6 ganger.
Resultatet etter første behandling varer opptil 2 uker, men vi anbefaler en kur på 6 behandlinger for langvarige resultater (opptil 3 måneder). Kuren består av 2 behandlinger i uken med 2-3 dagers mellomrom i 3 uker.  Etter kur er det anbefalt å ta behandlingen 1 gang i måneden. Er du over 50 anbefaler vi 2 kurer.

Obs! Du kan dessverre ikke komme på denne behandlingen om du har pacemaker eller annet elektronisk i kroppen, hjerteproblemer, er gravid eller har migrene, epilepsi.

 • EMS brukes for å forebygge aldringstegn på ansiktet helt naturlig


  790 norske kroner
 • EMS brukes for å forebygge aldringstegn på ansikt og hals helt naturli...


  890 norske kroner
 • Dr.Gross mest luksuriøse behandling gjør deg glødende klar for dagen!


  2 190 norske kroner
Behandlinger
 • EMS brukes for å forebygge aldringstegn på ansiktet helt naturlig

  Les mer

  30 min

  790 norske kroner
 • EMS brukes for å forebygge aldringstegn på ansikt og hals helt naturli...

  Les mer

  40 min

  890 norske kroner
Produkter for optimale resultater av dine behandlinger kan kjøpes i klinikk

Med mosjon former du kroppen, med mikrostrøm trener og gjenoppbygger du ansiktets og halsens muskler. NuFACE er et verdensledende high-tech beauty apparat som gir ansikt og hals et tydelig løft på bare 5 minutter. Dette apparatet har tatt verden med storm! Kliniske studier er gjennomgått og apparatet er godkjent av FDA, NuFACE ble lansert i 2005 i USA av gründeren Carol Cole. Med hjelp av NuFACE egenutviklede spesielle teknikk med lavfrekvent mikrostrøm, trenes ansiktet og halsens muskler noe som gir huden ny spenst, minimerer linjer og rynker, gir øyepartiet et «mini-løft» og forbedrer hele ansiktskonturen. NuFACE gir et direkte resultat, men regelmessig bruk er anbefalt for langsiktig varig resultater.

NuFACE har blitt profesjonelle hudpleiere og kjendisenes favorittprodukt nr 1. Noen av brukerne er Miranda Kerr, Jennifer Aniston, Molly Sims og den legendariske makupartisten Bobbi Brown. NuFACE finnes både for profesjonelt bruk og hjemmebruk, og selges verden over hos ledende profesjonelle hudpleieinstitutt, klinikker og spa, samt hos Selfridges, Space NK, Sephora, Neiman Marcus m.fl.

NF_Fix-DeviceSerum-OFF.jpg
bottom of page