OM LILLEENG HUDKLINIKK

Vi hjelper deg med å føle deg ung, energetisk og naturlig vakker. Vi spesialiserer oss på medisinsk og avslappende hudpleie for at du skal ha de beste resultatene og opplevelsene. Hos oss kan du få flere hudbehandlinger som Hollywoodkjendiser tar før store events som Oscars og Golden Globe. Vi setter selvfølgelig  sikkerheten først og holder oss alltid oppdaterte på de seneste teknikkene og behandlingene. Du er varmt velkommen til å booke en behandling hos oss.

OM OSS SOM BEHANDLER DEG 

4D7A3714.jpeg

Emilie Herheim er gründeren bak Lilleeng Hudklinikk og utdannet Spa og Hudpleier, sertifisert i Hydrafacial, LED Lysterapi, Mikrostrøm og Dermalogica. Hun har tidligere startet klinikk i Sverige og satser nå for fullt i Moss. Hun brenner for å hjelpe deg med din hud og samtidig gi deg en stund der du kan kjenne deg helt avslappet fra topp til tå.  Du kan bestille behandlinger med Emilie på torsdager og fredager kl 12:00-18:00

mandager - onsdager kl 18:15-21:45

4D7A3725.jpeg

Frida Marie Solberg Lied er utdannet hudpleier og spesialiserer seg i grønn hudpleie. I tillegg er hun sertifisert i mikrostrøm og Hydrafacial behandlinger. Hun elsker rene og økologiske produkter og gir en god spa opplevelse med avslappende massasje teknikker.  Hun har en varm og god energi som du kan føle deg trygg med. Du kan bestille behandlinger med Frida mandag-onsdag kl 12:00- 18:00.

Du kommer alltid til å få din ansiktsbehandling skreddersydd etter din hudtype og hudtilstand + en komplett rådgivning for din ultimate hudpleie rutine hjemme.

Våre merker: Kun det beste innen hudpleie

DG_Logo_Horz_PMS165.jpg
iS-CLINICAL-logo_horizontal_blue.png
IMG_4862.jpg
LightStim-Professional_Logo_High-Res.jpg
nuface-logo.jpg
2017-dermalogica-logo-PMS431C[1].png
eminence-logo.jpg
cosrxtr.png