top of page
eminence-logo.jpg

Eminence bruker håndplukkede ferske ingredienser for å lage produkter som inneholder sterke helbredende og foryngrende egenskaper. Mange av disse ingrediensene er kombinert med rent vann hentet fra en termisk innsjø med varme kilder som inneholder mineraler og sporstoffer som ikke finnes andre steder på jorden.

Eminence-Microgreens-Detox-Collection-Set.jpg

Siden oppstarten i 1958 har Eminence brukt bærekraftig jordbruk og grønn praksis for å lage naturlige, organiske og Biodynamiske® produkter.

De tror på å tilby de beste hudpleieproduktene som er mulig. Produktene er stolt fri for parabener, propylenglykol, natriumlaurylsulfater, skadelige fargestoffer og dufter, mineraloljer, petroleum og andre sterke kosmetiske kjemikalier.

Produktene er håndlagde uten noen alvorlige oppvarmings- eller hydrogeneringsprosesser som kan påvirke næringsinnholdet og styrken til naturlige ingredienser. Vitaminer er fanget i sin helt naturlige friske base, og gir dramatiske resultater da faktiske frø, plumper og peeler gir regenererende og helbredende krefter som bare naturen kan produsere.

Behandlinger med kun grønn hudpleie 

 • Løsne spenninger, øk blodsirkulasjonen og konturer ansiktet naturlig

  15 min

  590 norske kroner
 • Luksuriøs spa behandling med ferske produkter gir huden nytt liv

  1 t 15 min

  1 390 norske kroner
 • Økologisk behandling med håndplukkede og ferskpressede produkter!

  50 min

  890 norske kroner
bottom of page